Willowshires
Forside > Hopper > Willowfield Miss Fiona ( R.I.P 23/12-2011)

Willowfield Miss Fiona ( R.I.P 23/12-2011)

Mor: Milnerfield Louise 147333

Far: Upper Delves Radar 46973

Morfar: Nottage Trump Card 46252

Miss Fiona har vi selv avlet. Hun bliver 5 år næste gang og er den eneste hoppe vi har efter Louise pt. Hun ligner sin mor meget af sind og krop og har fået lidt gnist fra faren. Hun er meget harmonisk, men en vældig og dyb bagpart og er rigtig godt gående. Hun er tilredet og rides jævnligt.  Hun måler pt. 176 cm i stg. og har virkelig taget et nyk mere efter hun blev tilredet. Vi er meget stolte af hende og den største anerkendelse fik hun sidste år, hvor hun blev Champion Mare og Bedste Danskavlede Shirehest i Sorø. I 2008 blev hun 4. bedste 2 års hoppe ud af 22 hopper v. Roskilde Dyrskue, hvilket faktisk er meget godt, i betragtning af, at hun var oppe imod mange af rideracerne.

Miss Fionas meritter:

2006: Skuets Bedste Føl v. Bornholms Dyrskue

2006: Champion Foal v. Danish Shire Horse Show 2006

2007: Bedste 1 års hoppe v. Danish Shire Horse Show 2007

2008: 23 points og ærespræmie ved årets Roskilde Dyrskue, samt 4. bedste 2 års hoppe ud af 22.

2009: Champion Mare og Bedste Danskavlede Shire Hest v. Danish Shire Horse Show 2009.

Miss Fiona i Sorø 2010

                                                 Fiona i sneen.

Miss Fiona er blevet 4 år nu og måler 175 cm ca i stg. Hun bliver ikke den største hest, men til gengæld er hun godt skruet sammen. Jeg vil tro, at hun bliver på højde med sin mor. Hun har noget mere temperament end Louise, så Upper har sat sit præg også. Hun skal bedækkes næste forår.

 

Miss Fiona på Roskilde Dyrskue. På billedet er hun 2 år og måler ca. 168 cm i stg. 

Miss Fiona vandt 1-års hoppe klassen ved det nyligt afholdte Danish Shire Horse Show 2007 i Sorø. Billederne er taget af Christine Olesen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På en kæmpe mark i det grønne, frodige og bjergrige Wales fandt vi i sommeren 2009 denne sorte perle. Hos en avler med mere end 30 Shire heste, trådte hun bare pludselig ud af mængden. Hun var kun en uge gammel, men havde allerede noget "her-kommer-jeg" over sig, som ikke er så typisk for den alder og som jeg overhovedet ikke kunne stå for og på den efterfølgende tur i bil, måtte Søren virkelig lægge ører til de helt store argumenter for, at hendes fremtidige hjem skulle være hos os på Bornholm. Han kunne heldigvis også virkelig godt lide hende, så stor var glæden på den og de efterfølgende mange dage, som skulle gå, før hun landede hos os. Hun har stadig en utrolig udstråling, som ses på flere 100 m afstand ( håber den holder, de kan godt miste lidt, når de bliver ældre ) og hun er nu blevet et værdigt medlem af flokken af selvsikre damer og går sammen med Miss Fiona. Hun måler ca. 158 cm på sin 1 års dag, har for længst været i brunst og er meget glad for staldens hingste. Jeg er særlig glad for hendes holdning og bagpart, halen er højt ansat og krydset ikke alt for hældende, hvilket er godt for bevægelse og holdbarhed og så er hun først og fremmest harmonisk, specielt for en 1-års at være. Hun er lidt ret på haserne, men hellere det, end at de er alt for krogede. Hun er hjemtaget med avl for øje og specielt morens papirer er helt i top med en Super Premium hingst som far og oldefar.

1 uge gammel

 

 

 

Januar 2011