Willowshires
Forside > Føl

Føl

Willowfield First Mate

Far: Cumeragh House Navigator

Mor: Milnerfield Louise

Morfar: Nottage Trump Card

First Mate 4 mdr

Han begynder virkelig, at ligne sin far, som føl.

 

Victoria og First Mate er uadskillelige - kun når han skal i mælkebaren, må han forlade hende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er han knap en time gammel.

 

 

 

 

På de næste billeder er han 1 uge gammel

Så ren, lodden og fin - lige til at kramme.....

Meget pågående og tillidsfuld

Louise klarer det som altid perfekt. Hun har dog ikke fældet helt, for vi fik jo vinter igen...

 

 

 

Willowfield Victoria

Far: Moorfield Edward

Mor: Milnerfield Louise

Morfar: Nottage Trump Card

 

Dette føl er resultatet af vores anstrengelser for at skaffe en verdensklasse Shire hingst til Danmark. Hun er papirmæssigt et af de ypperste føl, som er avlet i DK i de senere år. Uanset hvad hun udvikler sig til, har hun en super stamme med Moorfield Edward som far, Hillmoor Prince Charles som farfar, N. Trump Card som morfar, Deighton Commodore som oldefar og Stanley House Aristocrat som tip-oldefar - alle Super Premium hingste og vi taler altså om de sidste 20 års aller største engelske avlshingste.........man kan ikke være andet end stolt og benægter heller ikke , at have store forventninger til denne dame. Hvilken hingst er mon god nok til hende, når den dag kommer?

 

 

 

Victorias store selvtillid er dalet lidt - hun har haft sit første møde med el-hegnet. Man står altid med lukkede øjne, når de begynder at bide i elrebet, for man ved, at lige om lidt sker der noget, men....de skal jo lære det.

 

 

 

 

Victoria 3 mdr. gammel

Victoria 3 mdr. gammel

Kønne er de ikke, de fluepandebånd, men de virker.

Willowfield Mr Bond

Sire: Upper Delves Radar

Dam: Milnerfield Louise

Dam sire: Nottage Trump Card

Her er sidste skud på stammen. Han kom til verden 7 marts 2008. Han er sund og rask, men havde svært ved at finde patten. Han opgav bare og lagde sig igen. Så jeg måtte hjælpe ham med at stå længe nok til, at han kunne finde den. Nu er han en rigtig charmetrold og klarer sig selv. Han er 1 dag gammel på billederne.

 

 

"Hvem sagde bløde koder.......?"

Her

Bedårende eller bedårende............

 

Her er han 3 uger gammel.........

 

Mr. Bond 3 mdr:

"Årh, nej - når du klør mig dér, bliver min læbe så underlig......

Mr. Bond 3 mdr.

 

Local show - Mum was Champion Brood Mare of all breeds.

 

Her er næstsidste skud på stammen. Miss Fiona blev født 20 januar 2006. Faren er vores egen hingst, Upper, og moren er Louise. Hun har perfekte aftegn og er utrolig livlig og tillidsfuld. Det er Uppers og Louises første føl, så vi har været meget spændte. Når man har både moren og faren selv, er man jo ekstra spændt på, hvordan føllet bliver. Hende her ser ud til at få Louises krop og hun har et meget opmærksomt temperament, som stammer fra faren, så hvis det fortsætter, er det en rigtig god blanding. Hun måler  114 cm i stg. 14 dage gammel.

3 dage gammel

10 dage gammel

 

 

Fiona er med i haven

Miss Fiona er en meget bestemt dame

 

Med mor til dyrskue

 

Miss Fiona har også startet showkarrieren. Ved det Bornholmske Dyrskue 2006, blev hun valgt som Bedste Føl 2006 ud af 8. Ved det danske Shire Show 2006 i Sorø, blev hun også Bedste Føl med 9 i helhed.

 

Midt i sept. blev Miss Fiona vænnet fra. Hun er nu 146 cm i stg.

De første par dage fik hun lige lov at patte 2 min hos Louise, så vi ikke risikerede yverbetændelse. Louises yver faldt meget hurtigt.

 

Hun går nu sammen med farmand, som trods sine 6 år stadig er ret legesyg og kan give hende lidt modstand. Det gik godt lige fra starten og han har været helt utrolig blid og tolerant over for hende og bevæger sig meget roligt for ikke at skræmme hende.  Det er, som om han passer på hende. Utrolig rørende!!

 

Den første "familiesammenføring".

 

"Klø mig lige, far".

 

Freja og Fiona er blevet uadskillelige........

 

Fionas side fortsætter under "Hopper"